Hoe blijf je gemotiveerd?

Raakte je geïnspireerd en ben je enthousiast begonnen met trainen? Het is altijd moeilijk om dit enthousiasme voor langere tijd te behouden. Toch is het wel belangrijk als je fit wilt blijven, of dat buikje niet terug wilt, om te blijven trainen.
Bookmark and Share
California, DE (prHWY.com) March 30, 2013 - Raakte je geïnspireerd en ben je enthousiast begonnen met trainen? Het is altijd moeilijk om dit enthousiasme voor langere tijd te behouden. Toch is het wel belangrijk als je fit wilt blijven, of dat buikje niet terug wilt, om te blijven trainen. Hoe houd je dit vol? Hoe blijf je gemotiveerd om, net als in het begin, goed te blijven trainen? Hiervoor heb ik een aantal tips, ik hoop dat je er wat aan hebt!

10 tips om gemotiveerd te blijven

Sluit je aan bij een forum, of zoek informatie op internet. Hier vind je veel mensen die enthousiast ergens mee bezig zijn. Op die manier word je vanzelf gemotiveerd.Sport samen met iemand of in een groep, net als bij stap 1 laat je je hierdoor door anderen motiveren. Dit kan ook door vrienden te maken, maak af en toe een praatje met mensen. Als je kennissen hebt op de sportschool ga je er niet met tegenzin heen.Stel jezelf een doel. Wil je bijvoorbeeld 5 kilo afvallen? Dan kun je naar dit doel toewerken. Maak de doelen niet te moeilijk, want dan is het niet meer leuk.Hou je resultaten bij. Ga niet dagelijks op de weegschaal staan, maar bijvoorbeeld 1 keer per week. Of hou bij wat je hebt gedaan aan trainingsmethoden. Het helpt als je je vooruitgang zwart op wit ziet.Plan je trainingsmomenten in, zet het in je agenda en hou je hieraan. Als je het in je agenda zet, heb je er tijd voor, dus dan heb je geen excuus om het niet te doen.Het klinkt logisch, maar kies voor een methode die je leuk vindt. Als je een betere conditie wilt en je gaat elke dag 5 kilometer hardlopen, terwijl je een hekel aan hardlopen hebt, is de kans groot dat je het niet volhoudt. Daarnaast is het ook verstandig om de methodes de variëren. Doe niet maandenlang hetzelfde, dit wordt saai.Draag sportkleding. Kleding heeft veel invloed op je stemming. Als je flitsende sportkleding draagt krijg je vanzelf zin om te sporten.Beloon jezelf. Geef bijvoorbeeld jezelf een cadeautje als je op de helft ben je doel bent. Koop iets leuks voor jezelf of ga een keertje uit eten. Je moet jezelf natuurlijk ook niet te vaak belonen, want dan heeft dit geen effect meer. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat je na elke training als 'beloning' en reep chocola neemt.Speel muziek, met de juiste muziek sport het veel prettiger.Sla af en toe een dag over. Elke dag sporten is niet gezond, je lichaam heeft ook rust nodig en tijd om te herstellen. Of als je je niet goed voelt, kun je ook beter niet sporten.

Wilt u fitness producten kopen, zoals een gymbal, buikspiertrainer of barbell. Kijk dan onze fitness winkel.

###

Tag Words: fitness winkel, barbell, buikspiertrainer, gymbal
Categories: Health

Link To This Press Release:

URL HTML Code
Create Press Release
Press Release Options
About This Press Release
If you have any questions about this press release, please contact the listed publisher. Please do not contact prHWY as we cannot help you with your inquiry.