Nike Free Run +3 Løpesko er for å tillate fotens naturlige bevegelser og samtidig sørge for demping og beskyttelse.

nikesko.no.com arbeider hardt for å kunne tilby våre kunder Norges største utvalg av sko og annet man har på føttene, med blant annet sandaler, boots, støvler, støvletter, vinterstøvler.
Bookmark and Share
Norway, Norway (prHWY.com) March 29, 2013 - Nike Free Run +3 Løpesko er for å tillate fotens naturlige bevegelser og samtidig sørge for demping og beskyttelse. egner seg veldig godt for deg som vil prøve å løpe på forfot.

høydeforskjell mellom hæl og forfot er 8 mm. bør du starte forsiktig og så øke bruken av skoen gradvis slik at muskulaturen tilpasser seg den myke og fleksible sålekonstruksjonen.

nike free run 3 Løpesko Hele sålekonstruksjonen med mellomsåle og yttersåle er av Phylite, et materiale som både er mykt, dempende og slitesterkt. Det sørger for en ultralett og veldig komfortabel stegavvikling, god demping og ikke minst optimal følelse med underlaget.

Nike free run 3 Løpesko fleksibilitet,dype fleksgroper på langs og på tvers av sålen lar foten bevege seg naturlig i flere retninger. For deg som lander på hælen, har hælpartiet en innebygd Center of Pressure-design for å øke dempingen i det foten treffer bakken.

Nike free run 3 Løpesko overdel av et limt, tettsittende og luftig meshmateriale sørger for tettsittende passform, stor komfort og svært gode pustende egenskaper.

asymmetrisk snøring forebygger press på fotbuen og forfoten. Yttersåle med vaffelmønster øker støtdempingen og gir bedre grep. Free Run +3 er klargjort for Nike+.

De fleste fører nike free run 3 finner du i vår butikkene nå. Vi håper du får en trivelig handel!

Contact:
http://www.nikesko.no.com/

###

Tag Words: nike sko norge, nike sko nettbutikk, nike sko, nike norge, billige nike sko
Categories: Shopping

Press Release Contact
service@nikesko.no.com
Norway

Link To This Press Release:

URL HTML Code
Create Press Release
Press Release Options
About This Press Release
If you have any questions about this press release, please contact the listed publisher. Please do not contact prHWY as we cannot help you with your inquiry.