Prinsessens Bryllup lancerer hjemmeside

Prinsessens Bryllup lancerer ny inspirerende og interaktiv hjemmeside til sine kunder.
Bookmark and Share
Vodskov, Denmark (prHWY.com) February 15, 2013 - Prinsessens Bryllup lancerer ny inspirerende og interaktiv hjemmeside til sine kunder.

Prinsessens Bryllup har for nyligt lanceret en ny inspirerende og interaktiv hjemmeside til sine kunder. På hjemmesiden finder I alt hvad I skal bruge for at gøre jeres bryllupsdag smuk, enestående og uforglemmelig for både jer og jeres gæster. På Prinsessens Bryllup finder I en række inspirerende temaer som opdateres løbende og er med til at give kommende brudepar ideer til et tema til deres eget bryllup.

Kunder kan vælge at købe varer relateret til et specifikt tema eller selv gå på opdagelse i det kæmpestore udvalg af produkter i butikken. Prinsessens Bryllup til byder også en række produkter til barnedåb.
I webbutikken finder I bl.a produkter som:

* Festartikler
*Borddekoration
*Dekoration til festlokalet
*Dekoration til kirken
*Pynt til barnedåben

Samt kategorier som:

*Bling
*Tiara
*Gaveæsker
*Gaveposer
*BÃ¥nd
*Dekoration til æsker
*Slik
* Eksklusive tema-gaver

For flere detaljer om tiaraer, lys, slik, gaveæsker, smykker, lyskæder og Cupcake-stativer til leje, så besøg websiden http://www.prinsessensbryllup.dk.

Om Prinsessens Bryllup -

Prinsessens Bryllup har alt hvad I skal bruge for at gøre jeres bryllupsdag smuk og uforglemmelig for både jer og jeres gæster. Hjemmesiden er kendt for at tilbyde gaver til bryllupsgæster, lyskæde, birdcage slør, gelekugler, bordpynt og meget mere.

###

Tag Words: kagepynt, bordkortholder, rosenblade
Categories: Event

Press Release Contact
princess Wedding
Tidselbakken 25
9310 Vodskov
Cvr. Nej 33427263
Website: http://www.prinsessensbryllup.dk

Link To This Press Release:

URL HTML Code
Create Press Release
Press Release Options
About This Press Release
If you have any questions about this press release, please contact the listed publisher. Please do not contact prHWY as we cannot help you with your inquiry.